Talousinfot
-

Talousinfot

Hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilöstölle suunnattuja avoimia talousinfoja  on järjestetty kevään ja kesän aikana. Syksyn infotilaisuuksista tiedotamme mahdollisimman pian!

Kohderyhmänä on erityisesti talousarvion laadintaan osallistuva henkilöstö, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan. 

Talousinfot järjestetään Teams-kokouksena. 

Tutustu Teams-kokouksen liittymisohjeeseen.
 


-


Lisätietoja infotilaisuuksien käytännöistä:

Infotilaisuudet ovat luonteeltaan vuorovaikutteisia tilaisuuksia. Huolehdithan, että mikrofonisi ja videokamerasi ovat poissa päältä esitysten ja muiden osallistujien puheenvuorojen aikana.

Kun osallistujamäärä ylittää kokouksessa 1000 osallistujan rajan, ylittävät ovat View-tilassa (View-only mode). Tämä on Teamsin ominaisuus, jolla mahdollistetaan mahdollisimman monen pääsy Teams-kokoukseen.

Osallistuja saa tiedon kokouksen liittymisikkunassa, kun hän on liittymässä kokoukseen View-tilassa. View-tila toimii stream-perustaisesti, eli video/puhe tulevat n. 30 sekunnin viiveellä.

View-tila mahdollistaa kokouksen seuraamisen. Chat, mikki, kamera tai kokousreaktiot eivät ole käytössä. Jos esittäjällä on videokamera päällä sisällön jakamisen aikana, videokamera ei View-tilassa näy.

View-tilassa voi seurata työaseman Teams-sovelluksella, selaimella sekä puhelimen Teams-sovelluksella.