Siirtyminen Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kuntarekryyn
-

Julkaistu

Siirtyminen Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kuntarekryyn

Otamme käyttöön Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kuntarekry-järjestelmän sekä rekrytointien että osalla alueesta myös hoitotyön akuuttisijaishallinnan osalta. Rekrytointien osalta olemme jo käyttäneet järjestelmää vuoden 2022 HVAn hakujen ja ilmoittautumismenettelyjen yhteydessä, mutta väliaikaisin tunnuksin. 

Uudet käyttäjätunnukset

Uudet käyttäjätunnukset on luotu Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kuntarekryyn kaikille niille työntekijöille, joilla on tunnukset käytössä siirtyvissä organisaatioissa. Uusi käyttäjätunnus on hyvinvointialueen sähköpostiosoitteesi eli @pshyvinvointialue.fi -loppuinen. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla paina "Unohditko salasanasi?" -painiketta ja kirjoita sekä käyttäjätunnus että sähköpostiosoitekenttään hyvinvointialueen s-postisi. Pääset luomaan itsellesi uuden salasanan. Väliaikaiset tunnukset poistetaan tammikuun 2023 aikana. Tunnusongelmissa ota yhteys: rekry@pshyvinvointialue.fi (EI Istekkiin).

Sijaistilauksia Kuntarekryn kautta

KYSin, Kuopion perusterveydenhuollon, hoito- ja hoivan alueen ja Ylä-Savon soten työyksiköt tekevät sijaistilaukset Kuntarekry-järjestelmän kautta 29.12.2022 aamuvuorosta alkaen. Keskitettyjen palveluiden toimistot kiinnittävät sijaistilauksiin varahenkilöstön sekä tarpeen mukaan keikkalaisia. Keikkalaiset on ko. organisaatioista siirretty Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kuntarekryyn ja keikkalaisia tiedotetaan asiasta Rekrytointipalveluista. 

Sijaisten hankinnan osalta muut alueen työyksiköt jatkavat entistä toimintaansa, kunnes toisin ohjeistaan.

Esihenkilö, tarkista käyttäjätunnusten tilanne

KYSin, Kuopion perusterveydenhuollon, hoito- ja hoivan alueen ja Ylä-Savon soten työyksiköiden esihenkilöt: tarkistakaa, että työyksikössä on vastuuhoitajien käyttäjätunnukset kunnossa sijaistilauksia varten.

Siirtyvien organisaatioiden Kuntarekry-järjestelmien käyttö lakkaa 31.12.2022. Jos olet jo tehnyt sijaispyyntöjä 29.12.22 aamuvuorosta eteenpäin, poistathan pyynnöt ja teet ne uudelleen Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kuntarekry-järjestelmään eli uusilla tunnuksilla.

Lisätietoja:
Seija Mononen, rekrytointipäällikkö, seija.mononen@pshyvinvointialue.fi, 044-717 4848
Päivi Eskelinen, Keskitettyjen palveluiden johtaja
 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!