Esihenkilötreffit
-

Esihenkilötreffit

KYS Koulutuspalvelut järjestää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle siirtyvän henkilöstön kaikille esihenkilöille vuoden 2022 aikana useita Esihenkilötreffejä. Näillä tuetaan esihenkilöitä muutoksessa ja annetaan heille tukea johtaa henkilöstöä historian suurimmassa henkilöstösiirrossa. Tilaisuuksissa käydään läpi käytännön asioita ja tunteita vapaana keskusteluna.

Tutustu teams-kokouksen liittymisohjeeseen.

Esihenkilötreffit järjestetään joka kuukauden viimeinen torstai klo 15.00–15.30 Teamsin välityksellä (joulukuun treffit poikkeuksellisesti jo 15.12.)


15.12.2022 ”Hyvinvointialueelle siirtymisessä huomioitavat asiat” 

  • Kaarina Halonen, vastuuvalmistelija

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä


Lisätietoja esihenkilötreffien käytännöistä:

Esihenkilötreffit ovat luonteeltaan vuorovaikutteisia tilaisuuksia. Huolehdithan, että mikrofonisi ja videokamerasi ovat poissa päältä esitysten ja muiden osallistujien puheenvuorojen aikana. 

Kun osallistujamäärä ylittää kokouksessa 1000 osallistujan rajan, ylittävät ovat View-tilassa (View-only mode). Tämä on Teamsin ominaisuus, jolla mahdollistetaan mahdollisimman monen pääsy Teams-kokoukseen.

Osallistuja saa tiedon kokouksen liittymisikkunassa, kun hän on liittymässä kokoukseen View-tilassa. View-tila toimii stream-perustaisesti, eli video/puhe tulevat n. 30 sekunnin viiveellä.

View-tila mahdollistaa kokouksen seuraamisen. Chat, mikki, kamera tai kokousreaktiot eivät ole käytössä. Jos esittäjällä on videokamera päällä sisällön jakamisen aikana, videokamera ei View-tilassa näy.

View-tilassa voi seurata työaseman Teams-sovelluksella, selaimella sekä puhelimen Teams-sovelluksella.